LET’S MAKE THE WORLD AWESOME

Betaalbare duurzame kleding voor iedereen

Naar de shop

Kleding die duurzaam én betaalbaar is, bij IT’S PAWSOME worden we blij van deze combi.

Duurzame kleding koop je niet alleen voor jezelf.

Bij IT’S PAWSOME willen we er alles aan doen om duurzaam gemaakte kleding bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Je koopt duurzame kleding echter niet enkel voor jezelf, ook al voelt het wel goed. Je koopt het ook voor de mensen en dieren achter het product. Er gaat namelijk ook een hele wereld schuil achter het product wat je dagelijks aantrekt.

Go to shop

Wist je dat?

We vandaag de dag wel 400% meer kleding kopen dan zo’n 20 jaar geleden? Fast fashion heet niet voor niet fast fashion. Bij fast fashion gaat men uit van een zo’n hoog mogelijke productie van kleding om zo snel – en zo goedkoop mogelijk in de winkel te liggen. Dit gaat niet alleen ten koste van de druk op degene die het maken en het daarbij uitputten van de bronnen uit de natuur, maar ook van de kwaliteit van het product. Dat moet en kan anders.

Over de producten

Wanneer is kleding duurzaam?

Duurzaamheid zit natuurlijk in het productieproces (veelal gerecycled en biologisch katoen), waarbij bij onze kleding het klimaat/milieu zo minimaal mogelijk wordt belast. Biologisch katoen heeft bijvoorbeeld als voordeel dat bij de productie veel minder water vereist is dan conventioneel katoen.

Shop Contact

Duurzame vegan kleding

Voor ons is het ook ontzettend belangrijk dat er bij het productieproces geen verwerking van dierlijke producten plaats vindt en dierenleed in het gehele proces wordt uitgesloten.

Onze kleding is daarom PETA Approved Vegan.

Ook wordt er aandacht geschonken aan eerlijke arbeidsomstandigheden. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij de duurzame plantages.

Waar letten we zelf op?

Daarnaast kijken we ook naar onszelf. We proberen zo ‘lean’ mogelijk te werken, letten goed op onze voorraden en proberen zoveel mogelijk unisex producten aan te bieden. Dit allemaal met één resultaat voor ogen: zo min mogelijk impact op onze leefomgeving!

Shop Contact

Shop onze duurzame en betaalbare kleding

En volg ons op Instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 4434292173352175