DE BASICS

De nieuwste productlijn van IT’S PAWSOME – DE BASICS

DE BASICS is een productlijn van nieuwe kleuren van producten die jullie al van ons kennen. Het voordeel voor jou? Enorm ruime keuze in prachtige en premium kwaliteit kleding. Al deze producten voldoen aan dezelfde hoge standaarden, waaronder het PETA Approved Vegan keurmerk.

Waarom kiezen voor DE BASICS?

DE BASICS zijn een manier om duurzaam te shoppen, omdat wij niet onnodig grote voorraden hoeven aan te leggen van verschillende producten in verschillende maten en kleuren, we bestellen gewoon jouw gewenste producten bij onze leverancier wanneer je een bestelling bij ons plaatst. Hierdoor is de levertijd iets langer (circa 7 werkdagen), daarentegen geeft het je wel enorm veel keuze en is de prijs aantrekkelijk!

naar de basics

Veelgestelde vragen over DE BASICS

Wat is de levertijd?

Iedere maandag bestellen wij bij onze leverancier onze nieuwe producten. Bestel jij op vrijdag jouw product uit DE BASICS collectie? Dan bestellen wij jouw product die maandag daarna. De levertijd vanuit onze leverancier is ongeveer 2-3 werkdagen, waarna wij jouw product zo snel mogelijk opsturen naar jou.

Krijg ik korting bij grotere aantallen?

Jazeker. Bij het bestellen van grotere aantallen krijg je korting op je bestelling. Die korting is afhankelijk van de aantallen die je besteld en vind je hieronder:

– 1 product – standaard prijs;
– 2-3 producten – 10% korting
– 4 of meer producten – 20% korting

Zijn er meer kleuren en producten beschikbaar?

Jazeker, contact ons gerust via info@itspawsome.nl wanneer je een vraag hebt over andere kleuren en/of producten, wij denken graag met je mee!

Wat is hier duurzaam aan?

Door DE BASICS collectie te shoppen doe je een duurzame bijdrage als het gaat om voorraadmanagement. Wij hoeven namelijk niet van veel verschillende producten, maten en kleuren voorraad te hebben, maar doen alles op bestelling.

Waarom DE BASICS?

Op veler verzoek hebben wij een categorie aangemaakt met nieuwe kleuren van dezelfde producten. Mensen die graag kennis willen maken met ons merk kunnen dit op een laagdrempelige manier doen.

Kan ik ook bestellen als zakelijke klant?

Jazeker, contact ons gerust via info@itspawsome.nl om de mogelijkheden te bespreken!