LET’S MAKE THE WORLD AWESOME

IT’S PAWSOME is een kledingmerk met respect voor mens en dier. We kiezen onze producten en toeleveranciers bewust zorgvuldig uit en houden rekening met de wereld om ons heen. Zo maken wij gebruik van biologische en organische stoffen die ook veganistisch geproduceerd worden.
 
Bij het kiezen van onze materialen hebben we de beste kwaliteit een grote rol laten spelen. We gebruiken namelijk de beste stoffen om ervoor te zorgen dat je naast duurzame kleding ook een enorm comfortabel product draagt van de hoogste kwaliteit.

Waarom IT’S PAWSOME?

Door IT’S PAWSOME te dragen lever je een bijdrage aan een eerlijke en groenere leefomgeving. Dit vinden we belangrijk, omdat we graag willen dat er nog vele generaties genieten van al het moois dat de aarde, mens en dier elkaar te bieden hebben. Als dat kan door verantwoord met grondstoffen om te gaan, dragen we graag ons steentje hieraan bij.

IT'S PAWSOME - Let's make the world awesome

Creatieveling

Tanja van de Braak

Tanja is de creatieveling die onze zichtbaarheid op Facebook en Instagram verzorgt. De vluchtigheid waarmee ze ideeën verzint staat lijnrecht tegenover haar perfectionisme. Dit zorgt ervoor dat alles vaak onder de loep genomen wordt, voordat we ermee aan de slag gaan.

Als Tanja niet werkt aan IT’S PAWSOME is ze aan het hardlopen of foto’s aan het maken van haar en haar hond Beau. Oh ja, ze houdt ook van wijntjes drinken en lekker eten!

Financiële man

Stefan Haver

Stefan is de man van de cijfertjes binnen IT’S PAWSOME. Hij zorgt voor het overzicht van de financiën en houdt iedereen scherp. Typerend aan Stefan is zijn nauwkeurigheid en ook zeker zijn behulpzaamheid. Samen met Ivo is Stefan de kattenpapa van Puk.

Ook lekker uiteten onder het genot van een goed glas wijn is iets waarmee je Stefan erg blij mee maakt. En last but not least, Stefan heeft een geweldige muzieksmaak.

Techneut

Pascal van de Braak

Pascal is onze man voor de technische kant van de website en de online marketing. Hij is super gedreven en zoekt dan ook graag de zaken tot op de bodem uit. Daarbij zorgt hij altijd dat onze website zo optimaal mogelijk werkt en vindbaar is! 
 
Wanneer Pascal niet online is voor IT’S PAWSOME, dan is hij offline graag aan het  tennissen of hij kijkt graag een goede serie op Netflix.

Waakhond

Ivo van Boeijen

Bij IT’S PAWSOME is Ivo de ‘waakhond’ binnen het team. Binnen de wekelijkse gang van zaken zorgt hij dat de lijntjes worden uitgezet en werkt en denkt hij mee met alle zaken. Ivo is een hondenliefhebber, maar kan ook goed met katten overweg.

In het dagelijks leven werkt Ivo in de automotive branche ook iets waar hij vanaf zijn jeugd interesse in heeft en geniet hij van de goede dingen in het leven, een echte Bourgondiër! 

Volg ons op Instagram!