Met respect voor mens en dier

Alleen de beste kwaliteit

IT’S PAWSOME werkt samen met leveranciers die alleen de beste grondstoffen inkopen.

IT’S PAWSOME gebruikt producten die voldoen aan hoge standaarden en eisen. Wij maken gebruik van producenten van wie hun missie het is om zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen: we beslissen bewust met wie we samenwerken, hoe we samenwerken en welke materialen we gebruiken.

PETA APPROVED VEGAN

Bewustwording over je kleding

IT’S PAWSOME gebruikt kleding die veganistisch geproduceerd is. Veganisme is een manier van leven gebaseerd op de weigering om dieren te exploiteren.

Meer hierover
Oeko-Tex Standard 100

Hoge kwaliteitseisen

Oeko-Tex Standard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.

Meer hierover
Organic 100

Bewustwording over je kleding

De Organic Content Standard norm controleert de aanwezigheid en hoeveelheid biologisch materiaal in een eindproduct en controleert de weg die de grondstoffen hebben afgelegd bron tot product.

Meer hierover
GLOBAL RECYCLED STANDARD

Milieulabel

De GRS is bedoeld voor bedrijven die het gerecyclede materiaal in hun producten (zowel eindproducten als tussenstadia) willen controleren en die willen waken over de maatschappelijke, ecologische en chemische impact van hun productie.

Meer hierover

Populaire producten