Ben jij groot fan van IT’S PAWSOME?

Ben jij een groot fan van ons merk en wil je ons helpen om onze boodschap van duurzame mode voor hondenliefhebbers te verspreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken influencers, bloggers en vloggers die ons merk willen promoten. Als jij onze passie voor duurzame mode deelt en een platform hebt waarop je ons kunt en wilt promoten, dan horen we graag van je.

Als affiliate krijg je een unieke ‘referral link’ waarmee je commissie kunt verdienen voor elk verkocht product dat via jouw link wordt verkocht. Je krijgt toegang tot een overzichtelijk dashboard waarin je kunt bijhouden hoeveel bezoekers en verkopen er via jouw link binnenkomen en hoeveel commissie je hebt verdiend.

Onze voorwaarden zijn simpel en eerlijk

  • Je bent een echte honden- of dierenliefhebber en deelt onze passie voor duurzame mode.
  • Je hebt een platform waarop je ons kunt en wilt promoten, zoals een website of sociale media zoals Instagram of Facebook.
  • Er is geen minimaal aantal bezoekers of volgers vereist, iedereen kan meedoen.

Als affiliate ben je vrij om je eigen creativiteit te gebruiken in het promoten van ons merk en het creëren van content. We geven je graag de ruimte om jouw persoonlijke stijl en mening in te zetten bij het promoten van IT’S PAWSOME.

De spelregels

Het materiaal dat je maakt mag ook door ons gebruikt worden op onze website en social media kanalen. Ook als je besluit om geen promotie meer te maken voor ons, mogen we het materiaal nog steeds gebruiken.

Als waardering voor jouw inzet en creatieve ideeën kunnen we je belonen met korting op, of zelfs gratis producten voor eigen gebruik. Dit hangt natuurlijk af van jouw bereik en de kwaliteit van de content die je creëert.

Meld je nu aan bij het IT’S PAWSOME affiliate programma en help ons om de wereld op een duurzame manier te veranderen!

Dit affiliate programma is opgezet door Affiliate-marketeers.nl.

Zij gingen je al voor!

Dennis
@plantbased_dennis

Judith
@bonusvegan

Feden
@veganfeden

Soofi
@labradoodlesoofi

Meld je vrijblijvend aan!