Altijd kosteloos van maat ruilen

Past jouw maat niet? Stuur dan een mail naar bestellingen@itspawsome.nl met je bestelnummer en dan laten wij je weten hoe je kosteloos je product kunt wisselen. Hiervoor hoef je dus niet het retourportaal te gebruiken.

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Via deze pagina lees je de retourinstructies van IT’S PAWSOME. Je mag je producten zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na ontvangst ruilen. Voor het retourneren wordt €5,95 retourkosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt ingehouden op het bedrag dat we aan jou terug gaan betalen.

Gedragen producten kunnen niet worden geretourneerd, evenals producten die niet meer in de originele verpakking zitten of niet meer de originele labels hebben. Bewaar altijd goed je retourbewijs, hier kan om gevraagd worden.

Naar retourportaal

Retourneren gaat makkelijk en snel via IT’S PAWSOME. Je dient je retourzending altijd eerst aan te melden bij het Retourportaal. Door met het ordernummer en je e-mailadres in te loggen, kun je jouw retour aanmelden. Vergeet niet om de retourreden te vermelden. Wanneer alles is ingevuld, ontvang je een retourlabel. Print deze uit en plak deze op de bovenkant van het te retourneren pakket, zodat het oorspronkelijke label niet meer zichtbaar is. Lever het pakket vervolgens in bij een servicepunt van PostNL.

Retourneren via een kartonnen doos

Als jij jouw producten in een kartonnen doos hebt toegezonden gekregen, probeer het dan in dezelfde doos te retourneren. Plak het retourlabel over het originele label en breng het pakket bij een PostNL punt.

PostNL Servicepunt zoeken