Waarom IT’S PAWSOME vegan shirts?

  • 100% Biologisch Katoen: Onze vegan shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, wat niet alleen goed is voor jouw huid, maar ook voor de planeet.

  • Soepele pasvorm (unisex): Met een medium fit bieden onze shirts een soepele pasvorm die zowel comfortabel als stijlvol is. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  • Lichtgewicht en ademend: Met een stofgewicht tussen 155-180 gr/m² zijn onze vegan shirts lichtgewicht en ademend, perfect voor dagelijks gebruik of als statement item.

  • Tijdloos Design: onze collectie biedt een diversiteit aan kleuren die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur.

  • Duurzaamheid in detail: Elk vegan shirt vertelt een verhaal van duurzaamheid. Van het gebruik van biologisch katoen tot de soepele pasvorm, elk detail is doordacht en milieuvriendelijk.

  • Stijlvolle keuzes, positieve impact: Bij IT’S PAWSOME geloven we dat jouw kledingkeuzes een verschil kunnen maken. Door te kiezen voor onze vegan shirts draag je bij aan een positieve impact op de wereld om ons heen.

Volg ons op Instagram

Shop vegan shirts online

Of ga voor een vegan trui

Sale!
Oorspronkelijke prijs was: €69,50.Huidige prijs is: €39,50.

Wat zijn vegan shirts?

Vegan shirts zijn shirts waarbij in het materiaal geen dierlijke producten zijn gebruikt. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen wol, vilt, leer of bont in zit.

Hoe kan ik vegan shirts herkennen?

Vegan shirts of vegan kleding in het algemeen is te herkennen aan het PETA Approved Vegan logo. Dit logo vind je bij vegan kleding aan de binnenkant bij je waslabels. Alle kleding van IT’S PAWSOME heeft dit label.

Kleding die het PETA Approved Vegan label hebben, bezitten vaak ook andere labels, die bijvoorbeeld kwaliteit of duurzaamheid borgen. Lees op deze pagina meer over de verschillende labels.

Alle producten van IT’S PAWSOME zijn gemaakt van vegan materiaal en te bestellen in Nederland en in België.