Wat is eerlijke kleding?

Eerlijke kleding of eerlijke mode is kleding die in eerlijke omstandigheden wordt vervaardigd door de arbeiders die het maken. Kleding die vrij is van dwangarbeid – of kinderarbeid en ook een eerlijk loon oplevert voor degenen die het maken.

Eerlijke kleding helpt mensen die in armoede leven in hun levensonderhoud te voorzien. IT’S PAWSOME maakt bewuste keuzes over met wie we samenwerken. Daarom gebruiken we alleen producten die garanderen dat er voor de mensen die het gemaakt hebben wordt gezorgd. We gebruiken biologisch katoen, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en vaak van gerecycleerde materialen.

Meer over onze producten

Welke labels heeft eerlijke kleding?

Eerlijke mode kan op verschillende manieren herkend worden, een belangrijke is het kijken naar de labels in de producten. Hieronder vind je een aantal labels die van toepassing zijn op één of meerdere productgroepen van IT’S PAWSOME.

Waarom eerlijke kleding?

IT’S PAWSOME gebruikt alleen eerlijke kleding om ervoor te zorgen dat we ons effect op andere mensen, onze planeet en natuurlijk dieren minimaliseren. Om de veiligheid van de werknemers te garanderen, werkt onze producent nauw samen met de FairWear Foundation (FWF).

We willen zo lang mogelijk genieten van de mooie wereld waarin we leven, zodat ook de generaties die na ons komen er nog heel lang van mogen genieten!

Populaire producten