Algemene voorwaarden IT’S PAWSOME

Toepasselijkheid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de webwinkel van IT’S PAWSOME en dekken alle verkoop-, leverings- en betalingshandelingen aan onze consumenten via de website www.itspawsome.nl. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen dan wel aan te vullen, op voorwaarde dat de wijzigingen op onze website gepubliceerd worden. Op de website www.itspawsome.nl en deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Arnhem (Gelderland).

Overeenkomst & voorbehoud

Een overeenkomst komt tot stand nadat u van www.itspawsome.nl per e-mail een bevestiging van uw bestelling heeft ontvangen. Het staat IT’S PAWSOME vrij om online bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren. De artikelen blijven eigendom van IT’S PAWSOME tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan.

Wij doen ons best om onze website up-to-date te houden. Het kan voorkomen dat een besteld product bij verzending helaas niet meer op voorraad blijkt te zijn. U krijgt in dit geval zo snel mogelijk bericht van ons. Het betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. U kunt ook kiezen voor een alternatief met dezelfde bestelwaarde.

Prijzen & levering

De prijzen die op de site staan vermeld zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland zijn €5,95 voor bestellingen onder de €50,-, boven de €50,- worden geen verzendkosten gerekend in Nederland. Kosten voor verzendingen naar landen buiten Nederland, maar binnen Europa rekenen we de standaardtarieven van PostNL. Verzendkosten voor levering buiten Europa zijn op te vragen middels een e-mail naar info@itspawsome.nl.

U kunt ons niet houden aan prijsvermeldingen die duidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer- of drukfouten. Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien er sprake is van een aanbieding staat dit op de website vermeld. Een aanbieding geldt altijd zolang de voorraad strekt. IT’S PAWSOME heeft het recht om de prijzen te allen tijde te wijzigen. Met een prijswijziging komen er geen veranderingen voor reeds geplaatste en betaalde orders. Deze zullen afgehandeld worden volgens de overeengekomen prijs.

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden na ontvangst van uw betaling. Mocht het voorkomen dat wij van deze levertermijn moeten afwijken, dan krijgt u daarvan binnen 24 uur bericht. De wettelijk vastgestelde termijn bedraagt maximaal 14 dagen na ontvangst van een betaling. Bezorging geschiedt door pakketservice PostNL, DHL of DPD. Let op: wanneer uw bestelling naar een niet-EU land wordt verzonden, kunnen er bij ontvangst invoerrechten in rekening worden gebracht.

Overmacht

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de overeenkomst indien dit te wijten is aan overmacht. Onder overmacht verstaan wij onvoorziene omstandigheden zoals o.a. brand, bedrijfsstoringen, overheidsbepalingen (bijv. importbeperkingen) en logistieke problemen, waardoor wij niet in staat zijn onze verplichtingen na te komen. Eventuele betalingen worden in dat geval teruggeboekt. Indien deze situatie onzes inziens van tijdelijke aard is, hebben wij het recht de uitvoering van de overeenkomst uit te stellen tot deze situatie zich niet meer voordoet en wij alsnog kunnen leveren. In geval van overmacht is IT’S PAWSOME nooit verplicht om enige schadevergoeding te betalen.

Betalen

De betaling kan worden gedaan op één van de wijzen zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvangt u een automatisch gegenereerd bericht per e-mail met vermelding van het totaalbedrag van uw bestelling inclusief (eventuele) verzendkosten en bestelnummer.

De betaling dient volledig te worden voldaan met één van de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Direct via iDEAL in Nederland, indien u bankiert via internet bij bijvoorbeeld de Rabobank, ABN AMRO enzovoort. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. U selecteert vervolgens uw online bank. Volg de normale procedure voor betalingen via internetbankieren. Betalingen via iDEAL worden dezelfde werkdag nog verwerkt. Het totaal te betalen bedrag dient uiterlijk binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bij ons op de rekening te staan.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u via onze website zo volledig mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen retour worden gezonden. Deze zichttermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het artikel door u op het bezorgadres is ontvangen. Alle op de IT’S PAWSOME webshop gekochte artikelen kunnen worden geretourneerd, m.u.v. gepersonaliseerde artikelen en artikelen die gekocht zijn in de aanbieding. Als een artikel in de aanbieding is wordt dit zowel op de website als in de bestelbevestiging aangegeven. Indien u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of een andere maat, kan het betreffende artikel worden teruggestuurd en vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst in de webshop. Retourneren is op eigen kosten. Wanneer de volledige bestelling retour komt worden tevens eventuele verzendkosten vergoed.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de bestelling te retourneren (herroepen). Als de bestelling wordt geretourneerd, ontvangt u de gedane betaling hiervoor terug, inclusief eventuele verzendkosten (bij retournering van gehele bestelling). Retourbetalingen worden binnen een termijn van 14 dagen door ons voldaan. Wij hebben daarbij het recht te wachten op een retourbewijs/dan wel aankomst in ons magazijn.

Helaas kunnen wij geen producten accepteren die al langer dan 14 dagen in uw bezit zijn geweest en/of wanneer u de producten niet hebt gekocht in de webshop www.itspawsome.nl. Retourzendingen zijn alleen mogelijk als dit binnen 14 dagen na ontvangst is aangemeld bij een postkantoor. Bewaar het verzendbewijs dat u hier ontvangt dan ook goed.

  • De product(en) mogen geen sporen tonen dat deze gedragen zijn, vlekken hebben, stinken of beschadigd zijn.
  • De product(en) moeten het originele aangehechte label hebben (indien van toepassing).
  • De product(en) dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Mocht u een beschadigd product ontvangen, ontevreden zijn over de staat van het product of de verzending van het product, meld dit dan zo snel mogelijk middels een e-mail naar onze klantenservice via info@itspawsome.nl.

Klachten

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@itspawsome.nl. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen.

U dient de kleding met zorg te behandelen en te wassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk. Indien u kiest of gekozen hebt voor een afwijkende methode, zal uw klacht altijd ongegrond worden verklaard. Dit geldt ook indien de kleding gedragen is, u zelf getracht heeft het gebrek te herstellen en/of de gebruiksinstructies niet goed heeft opgevolgd. Wij zijn nooit verplicht om enige vergoeding te betalen voor schade dan wel vervolgschade die ontstaat door het leveren van een defect artikel.

Wet bescherming persoonsgegevens

IT’S PAWSOME gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Deze privacygevoelige informatie wordt niet doorgegeven aan derden, deze wordt enkel en alleen voor bestellingen die u zelf plaatst gebruikt. Indien u geen mailing meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via de nieuwsbrief. Volgens de Wet bescherming Persoonsgegevens bent u te allen tijde gerechtigd uw persoonlijke gegevens te laten wijzigingen of rectificeren. Ga naar ‘Privacyverklaring’ om ons privacy beleid te lezen.

Vragen en opmerkingen

Mocht u na het lezen van deze algemene voorwaarden vragen en/of opmerkingen hebben, neem u dan contact op per e-mail info@itspawsome.nl.

IT’S PAWSOME VOF, Gravin Adélalaan 3, 6871 TZ / Renkum
E-mail: info@itspawsome.nl
BTW nummer: NL861174185B01
KVK: 77860624

Alle rechten voorbehouden.