PETA Approved Vegan

Voor ons dient het vanzelfsprekend te zijn dat er geen dierenleed veroorzaakt wordt bij het produceren van kleding voor de mens. Helaas is het in praktijk anders. Er worden in veel (textiel)producten direct of indirect, dierlijke bestanddelen verwerkt. Daarbij worden dieren gedood en wordt doorgaans ook veel dierenleed veroorzaakt.

Omdat wij er alles aan willen doen om dit te voorkomen, hebben wij gekozen voor producenten die gecertificeerd zijn met het PETA Approved Vegan label. Dit label garandeert dat er geen dierlijke bestanddelen in onze producten wordt verwerkt. Dierenliefhebbers zoals wij kunnen onze producten daarom ook met een gerust hart dragen!

PETA Approved Vegan is een internationaal label voor dierenwelzijn. Het label wordt beheerd door de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), een non-profit organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Het label garandeert dat er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong aanwezig zijn in het product.

Dit label is van toepassing op al onze productgroepen. Check het label bij de wasvoorschriften (aan de binnenkant van je kledingstuk) om het terug te vinden.

Meer over PETA Approved Vegan

Een aantal van onze producten